• Slika prva

Novosti

Dječji zborovi Dubrovačke biskupije u Blatu

Dječji zborovi Dubrovačke biskupije u Blatu

U subotu, 9. lipnja 2018., u samostanu sestara Kćeri Milosrđa Trećeg samostanskog reda sv. Franje u župi Blato, okupili su se dječji zborovi iz cijele Dubrovačke biskupije na zahvalno hodočašće u povodu 15. godišnjice proglašenja blaženom Marije Petković. Kako se svakog devetog u mjesecu posebno moli blatskoj blaženici, tako je ova lipanjska pobožnost bila obogaćena i hodočašćem dječjih zborova u njezino svetište.

Više...
Susret dječjih vrtića

Susret dječjih vrtića

Očinstvo i majčinstvo - dar i odgovornost
Blato na Korčuli, 2. – 3. lipnja 2018.

U samostanu i svetištu bl. Marije Propetog Isusa Petkoviću Blatu na otoku Korčuli u povodu obilježavanja 15 godina od proglašenja blaženom Marije Propetog Isusa Petkovići 15 godina od pastoralnog pohoda bl. Ivana Pavla II. Hrvatskoj (Dubrovnik) od 2. - 3. lipnja 2018. održan je tradicionalni susret Dječjih vrtića "Bl. Marije Petković" u Blatu, rodnom mjestu blaženice.

Više...
Veseli autobus

Veseli autobus

VjeDra 2018.

U Osijeku, u dvorani Vikarijata, 8. svibnja 2018. održana je VjeDra, vjeronaučna smotra dramskog stvaralaštva za osnovnu školu koju organizira Agencija za odgoj i obrazovanje i Katehetski ured Đakovačko Osječke nadbiskupije.

Više...
Upisi u vrtić 2018.

Upisi u vrtić 2018.

Dječji vrtić Marija Petković u Zagrebu, Mallinova 4, primat će zahtjeve za upis djece u program predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku 2018./2019. godinu

 

Više...

 

 

© 2018 DKM
Izrada web stranica: Dedal komunikacije