• Slika prva

Novosti

Istinska ljubav

Istinska ljubav

„…LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE“

Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje.(1 Kor, 13,1)

Više...
Dan bolesnika

Dan bolesnika

Danas 11. veljače 2014. godine na blagdan Gospe Loretske u župi sv. Franje, Šikara posvetili smo dan našim bolesnim i nemoćnim članovima župne zajednice. U našoj župi velik je broj starijih i nemoćnih koji ne mogu više daleko od svojih kuća. Bilo je uistinu lijepo, a i neobično čuti od njih ''tako mi je drago da ste mi otvorili vrata''.

Više...
Obljetnica u Novskoj

Obljetnica u Novskoj

„45. godina s Nama“

Na svetkovinu Bogojavljenja, 7. siječnja 2014. sestre Kćeri Milosrđa u Novskoj zahvalile su Bogu  i skromno proslavile 45. godina  prisutnosti i djelovanja sestara u Novskoj. 17. prosinca 1968. godine prve sestre s. M. Milena Lisjak, s. M. Bernardica Kokorić i s. M. Božidara Velčić  započele su po Božjoj Providnosti svoje služenje i rad u ovom Božjem vinogradu.

Više...
Živim u vjeri

Živim u vjeri

Živim u vjeri, ljubavi i nadi

Susret. Riječ puna topline, nade, oduševljenja i radosti. Mi mladi čeznemo za istinskim Susretom koji nam ostavlja kao svoj  plod i dar-mir srca. Takav susret koji nije samo zajedništvo ljudi nego i zajedništvo s Bogom dogodio se u Novskoj. Jedna duhovna obnova kroz tri dana (3.1.- 5.1) koju je predvodila s. M. Jelena Krilić skupini djevojaka iz Osijeka, Valpova, Žepča i Novske,

Više...

 

 

© 2014 DKM
Izrada web stranica: Dedal komunikacije