• Slika prva

Novosti

Trodnevnica u Zagrebu

Trodnevnica u Zagrebu

U župama Sv. Josipa na Trešnjevci i Sv. Petra u Zagrebu u nedjelju 6. srpnja započinje trodnevnica pred spomendan bl. Marije Propetog Isusa Petković. 

Više...
Proslava blagdana Marije Propetog

Proslava blagdana Marije Propetog

U Blatu na Korčuli 30. lipnja započinje devetnica pred blagdan bl. Marije Propetog Isusa Petković.  Devetnica će se odvijati u njezinom svetištu koje se nalazi u sklopu samostana Družbe Kćeri Milosrđa TSR sv. Franje.

Više...
Hodočašće naših vrtića

Hodočašće naših vrtića

Od 6. - 8. lipnja 2014. godine održan je tradicionalni susret DV Marija Petković u svetištu bčažene Marije Propetog Isusa Petković u Blatu na Korčuli. Okupili su se djeca - predsškolarci, njihovi roditelji, sestre i odgojiteljice iz Pule, Osijeka, Splita, Zagreba i Blata.

Više...
Izlet novakinja

Izlet novakinja

Bog moj i sve moje

 

 

U ranom jutru dok se sve polako budi, jutarnji spokoj i tišinu prekinuli su predivni zvuci zvona naše zagrebačke  katedrale koja su najavljivala početak euharistijskog slavlja na kojem smo se okupile novakinje i postulantice, a poneka i kandidatica, s našim odgojiteljicama da upravo s Kristom započnemo novi dan koji je pred nama. Nakon svete Mise uputile smo se na duhovno-rekreacijski izlet, izvan granica lijepe naše domovine u susjednu nam Sloveniju. Prvo mjesto koje smo posjetile, svetište je naše nebeske Majke  Blažene Djevice na Putjskoj gori.

Više...

 

 

© 2014 DKM
Izrada web stranica: Dedal komunikacije