Natječaj Zaklade BMP za 2023./2024. godinu

Zaklada »Blažena Marija Petković« raspisuje natječaj za dodjelu stipendija i novčanih potpora za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2023./2024. godini.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren od 5. do 14. rujna 2023. godine. Svi koji konkuriraju na natječaj dužni su ispuniti obrazac PRIJAVNICE, u obrascu napisati molbu i vlastoručno potpisati. Uz prijavnicu potrebno je dostaviti preporuku župnika i dokumente koji potkrepljuju navedeno u prijavnici (mogući dokumenti navedeni su u obrascu, potrebno je pažljivo iščitati cijelu prijavnicu i postupiti po uputama).

Prijavnica s molbom i prilozima šalje se poštom na adresu: Zaklada »Blažena Marija Petković«, Šestinski vijenac 3, 10000 Zagreb s naznakom »Povjerenstvo za natječaj«.

Dodatne obavijesti kao i obrazac prijavnice za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, e-mail: zaklada.bmp@kcerimilosrdja.hr, telefon +385977535988.

Natječaj Zaklade BMP za šk. 2023./2024. godinu - objava615 kilobajta
 
  Novosti