Božićna priredba 2021. - Zagreb

Božićna priredba 2021. - Zagreb

Djeca DV Marija Petković u Zagrebu pripremili su i ove pandemijske 2021. godine priredbu za Božić svojim roditeljima kako bi ih razveselili pjesmom, recitacijama i plesom i poželjeli čestit Božić i blagoslovljenu novu godinu. Priključila...

pročitaj više
 

Božićna priredba 2020. u Zagrebu

Ovogodišnji Božić je drugačiji. Ali ne bitno drugačiji. Sve što je važno obilježili smo i ove godine.  Zato uživajte u našem programu koji su pripremila djeca DV Marija Petković - Zagreb mlađe i starije skupine. Božićna priredba - Zagreb 2020.

pročitaj više
 

Maskenbal u vrtiću

Vrtić, dvorište i dvorana ovih su dana puni veselih kostima, plesa i pjesme. Šareni i raspjevani prošetali smo i gradom. Već tradicionalno naša je mala maskirana povorka posjetila svoje prijatelje u DV Cvijetnjak.  Ovdje su neki od nas proveli svoje prve vrtićke dane. Naše su nas susjede  dočekale s pjesmom, krafnama i bombonima.  Na kraju svi smo zajedno zaplesali.

pročitaj više
 

Škola klizanja

I ove smo godine u suradnji sa Zagrebačkim klizačkim savezom organizirali školu klizanja od 27. veljače do 9. ožujka. Prve korake na ledu uvježbalo je osamnaest spretnih mališana. Diplome su bile nagrada za veliki trud.

pročitaj više