Natječaj Zaklade BMP za 2019./2020. godinu

Natječaj za dodjelu stipendija i novčanih pomoći
Zaklade »Blažena Marija Petković«


Zaklada »Blažena Marija Petković« raspisuje natječaj za dodjelu novčanih pomoći i stipendija za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2019./2020. godini.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren od 2. do 11. rujna 2019. godine, a objavljen je na mrežnoj stranici Zaklade: www.marijapropetog.hr

Molbe s prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalju poštom preporučeno na adresu: Zaklada »Blažena Marija Petković«, Mallinova 4, 10000 Zagreb s naznakom »Povjerenstvo za natječaj«.

 

Obrasci prijave konkuriranja za stipendiju i privole o obradi osobnih podataka koje su konkurenti dužni popuniti, potpisati i poslati uz molbu za dodjelu stipendije i popratne dokumente, možete preuzeti OVDJE.

Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, telefon 01 46 36 797, e-mail: zaklada.bmp@zg.t-com.hr  ili  kceri.milosrdja@zg.t-com.hr.

Objava Natječaja za dodjelu stipendija i novčanih pomoći 2019.601 kilobajta
 
  Novosti