Zaklada Blažena Marija Petković objavljuje

NATJEČAJ

ZA DODJELU NOVČANE POMOĆI I DODJELU STIPENDIJA

Za školsku godinu 2018./2019.  

Natječaj se objavljuje za dodjelu novčane pomoći i stipendija:

I.  Za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne škole, srednje škole i obrtničke škole te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu i visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. 

II. Obiteljima s brojnom djecom te obiteljima s djecom s posebnim potrebama

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju obitelji s brojnom djecom te s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske. 

Trajanje Natječaja je 10 (deset) dana, u razdoblju od 5. – 15. rujna 2018. godine, a objavljen je na internet stranici www.marijapropetog.hr.

Na mrežnoj stranici www.marijapropetog.hr/marija1/zaklada-blazena-marija-petkovic dostupan je obrazac prijave konkuriranja za stipendiju i privola o obradi osobnih podataka koje su konkurenti dužni popuniti, potpisati i poslati. Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, telefon 01/ 46 36 797, e-mail: zaklada.bmp@zg.t-com.hr. 

Molba s prilozima se šalje poštom preporučeno na adresu: Zaklada „Blažena Marija Petković“, Zagreb, Mallinova 4, s naznakom, Povjerenstvo za natječaj.

Predsjednica Uprave Zaklade
s. M. Emila Barbarić

Objava natječaja Zaklade BMP
 
  Novosti