Izložba »Stoljeće ljubavi i milosrđa« u Osijeku

Uoči devetnice sv. Franje u našoj zajednici u Osijeku otvorena je izložba »Stoljeće ljubavi i milosrđa«, ususret novom stoljeću. Prigodnim programom djece i odgojiteljica iz vrtića »Marija Petković« te vjeroučenika OŠ »Tina Ujevića« otvorena je izložba koju će biti moguće pogledati do 4. listopada 2021. Izložba je otvorena pjesmom vjeroučenika na gitari, zatim lutkarskom predstavom »Franjo i vuk iz Gubbija« te predstavom »Tvoja uvijeke«. Svojim dječjim glasovima uljepšavala su program djeca iz vrtića pjevajući Veselo kročim, Bože moj dopusti mi te za kraj Biseru iz malog Blata.

Zahvalne za sva dobročinstva radujemo se novim susretima i iskustvima te u nastavku donosimo tekst jedne majke djeteta koje je sudjelovalo u programu kao zaključnu misao ovog događaja.

»Velika pohvala svima koji su sudjelovali! Bili ste predivni, od malih vrtićaraca do velikih školaraca i vrijednih časnih sestara koje predano rade i žive svoj posao. Znam koliko je vremena, truda volje i strpljenja potrebno za rad s djecom a vaš rezultat je divan. Vidi se po njihovim osmjesima. Hvala! mama Mia Lucić«.

s. M. Anamarija Vuković, vjeroučiteljica u OŠ »Tina Ujevića«, Osijek

Galerija slika

  Novosti