Imenom sam te zazvao

U subotu 13. travnja 2013. godine u Pločama – Stablina okupile su se djevojke iz Splita i Ploča na duhovnu obnovu na temu Imenom sam te zazvao! Na duhovnoj obnovi je sudjelovalo 11 djevojaka koje su pjesmom, molitvom, druženjem i zajedničkim razmišljanjem na temu susreta, susrele se s Isusom i Njegovom ljubavlju za svakoga od nas.

Susret se održao u župnom prostoru župne crkve Gospe Fatimske pod vodstvom s. M. Jasne Crnković i s. M. Darije Lukić. Vrhunac susreta je bila sv. misa koju je vodio župnik fra Paviša Norac-Kevo. Zahvaljujemo se sestrama naše zajednice u Pločama što su bile otvorene za ovakav susret s djevojkama, s. M. Srebrenki i s. M. Heleni što su aktivno sudjelovale na susretu, a s. M. Mirandi što se pobrinula za tjelesnu okrepu djevojaka i sestara, ali i župniku koji nam je bio na usluzi.

A djevojke su ovako doživjele susret:    

 

Ovaj susret je na mene ostavio odličan dojam. Najviše su mi se svidjeli izazovi, tj. igre koje smo igrali te upoznavanje. Željela bih da se ovaj susret ponovi!

  

Ovdje je bilo odlično. Imam samo dvije zamjerke: prekratko je trajalo i prerijetko se događaju ovakve duhovne obnove. Društvo mi je bilo super i ovo bih sigurno voljela ponoviti.

 

Ovaj susret me na lagan način veoma zbližio s Bogom. Nikad prije nisam razmišljala o tome tko mi je na prvom mjestu. Kada sam u školi o tome pisala, potpuno bih zaboravila na Boga. No nakon ovog susreta shvatila sam što sam napravila, jer ako mi Bog nije na prvom mjestu, onda mi ovo ostalo ništa ne vrijedi.

  Novosti