Upisi 2022.

Dječji vrtić MARIJA PETKOVIĆ, Zagreb, Ive Mallina 4, primat će zahtjeve za upis djece u program predškolskog odgoja i obrazovanja od 10. - 27. svibnja 2022. godine. Molimo Vas da Zahtjev za upis s popratnom dokumentacijom dostavite elektroničkim putem na e-mail dv.marija.petkovic@zg.t-com.hr ili osobno donesete u vrtić uz prethodnu najavu ravnateljici na broj mob. 098/929 3363.  Detalje obavijesti i obrasce koje trebate priložiti možete vidjeti...

pročitaj više
 

Upisi 2021.

Dječji vrtić MARIJA PETKOVIĆ, Zagreb, Mallinova 4, primat će zahtjeve za upis djece u program predškolskog odgoja i obrazovanja od 17. svibnja do 4. lipnja 2021. godine. Molimo Vas da Zahtjev za upis s popratnom dokumentacijom dostavite elektroničkim putem na e-mail dv.marija.petkovic@zg.t-com.hr ili osobno donesete na adresu vrtića. Detalje obavijesti i obrasce koje trebate priložiti možete vidjeti ovdje:

pročitaj više
 

Upisi 2020.

Dječji vrtić MARIJA PETKOVIĆ, Zagreb, Mallinova 4, primat će zahtjeve za upis djece u program predškolskog odgoja i obrazovanja od 25. svibnja do 2. lipnja 2020. godine. Molimo Vas da Zahtjev za upis s popratnom dokumentacijom dostavite isključivo elektroničkim putem na e-mail dv.marija.petkovic@zg.t-com.hr. Detalji i zahtjev su u dokumentima koje možete preuzeti ovdje:

pročitaj više